JKB Klussenbedrijf

KLUSSEN

Klussen is bij ons (ver)bouwen in de ruimste zin van het woord. Alles wat u aan uw woning of bedrijfspand zou willen aanpassen / verbeteren kunnen wij voor u realiseren.

Onderhoud

Goed onderhoud kan u veel tijd en geld besparen in de toekomst. JKB Klussenbedrijf bekijkt graag met u wat de mogelijkheden zijn voor uw huis of pand.

Renovatie

JKB Klussenbedrijf beschikt over vakmanschap om uw huis of pand naar uw wensen aan te passen. Dankzij onze jarenlange ervaring met renoveren hebben wij oog voor alle aspecten van het vernieuwen of aanpassen van uw huis.

(Klein) nieuwbouw

Bij nieuwbouw is het belangrijk dat u in de toekomst niet voor onverwachte onderhouds- en/of reparatiekosten komt te staan. Door onze jarenlange ervaring kan JKB Klussenbedrijf u een passend advies geven zodat u dergelijke kosten bespaart, en later niet voor verassingen komt te staan.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met JKB Klussenbedrijf.

Metselwerk

JKB Klussenbedrijf is gespecialiseerd in metselwerkzaamheden, dit kan variŽren van restauratie tot en met nieuwbouw.

Timmerwerk

JKB Klussenbedrijf heeft veel ervarving in timmerwerkzaamheden. U kunt dan onder andere denken aan het renoveren van uw deuren en kozijnen tot het vervangen van een plafond of het uitbouwen van uw huis.

 

PROJECTEN

     

WERKZAAMHEDEN

Bij JKB bent u aan het juiste adres voor onder andere:

  • - Onderhoud
  • - Renovatie
  • - Klein nieuwbouw
  • - Metselwerk
  • - Timmerwerk
 

WAAR VINDT U ONS?

Verdere gegevens vindt u op onze contact pagina.