JKB Klussenbedrijf

DISCLAIMER

Inhoud
De door Fwd Design verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Fwd Design kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Forwarding Webdesign en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. Fwd Design aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Fwd Design worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site(s) van Fwd Design.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Fwd Design omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

WERKZAAMHEDEN

Bij JKB bent u aan het juiste adres voor onder andere:

  • - Onderhoud
  • - Renovatie
  • - Klein nieuwbouw
  • - Metselwerk
  • - Timmerwerk
 

WAAR VINDT U ONS?

Verdere gegevens vindt u op onze contact pagina.